FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Αγιασμός και τώρα το ηλειακό ντέρμπι

Ημερομηνία: 26-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99079″ img_size=”full”][vc_column_text]O Πανηλειακός πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα.

Το «παρών» στην τελετή έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η Διοίκηση της ομάδας, καθώς και οι νεαροί αθλητές της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Παράλληλα, στο προπονητικό κέντρο της Συντριάδας βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι του Δήμου Πύργου, κ. Γιάννης Αργυρόπουλος και Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ από πλευράς Ε.Π.Σ. Ηλείας το «παρών» στον αγιασμό έδωσε η κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη.

Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε η επίσημη ετήσια φωτογράφιση των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας.

Στα αγωνιστικά, πριν την τελετή η ανδρική ομάδα πραγματοποίησε προπόνηση ενόψει του κυριακάτικου ηλειακού ντέρμπι στη Ζαχάρω κόντρα στον Ολυμπιακό (ώρα 3μ.μ.). Ένα ματς, στο οποίο επιστρέφει από τιμωρία ο Πρέντι και επιπλέον οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν τη στήριξη αρκετών φιλάθλων τους που θα βρεθούν στη Ζαχάρω για να τους ενισχύσουν και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot