FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός Α.Σ. Πύργος: Εργασίες συντήρησης στη Συντριάδα

Ημερομηνία: 24-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι άνθρωποι του Πανηλειακού Α.Σ. Πύργου ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής τις εργασίες συντήρησης και καθαρισμού του Αθλητικού Κέντρου της ομάδας στη Συντριάδα, με την εθελοντική συμμετοχή και δράση μελών του σωματείου, με κύριο μέλημα την άμεση επαναλειτουργία και την αναβίωση του χώρου που άφησε κληρονομιά ο αείμνηστος Σάκης Σταυρόπουλος και αποτελεί επί δεκαετίες το σπίτι και την καρδιά του Πανηλειακού.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, οι εθελοντικές εργασίες των μελών του Π.Α.Σ. Πύργος θα συνεχιστούν, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα κουρέματα και η συντήρηση στο κάτω γήπεδο, ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό και σε συνδυασμό με τον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στο «σπίτι» της, καλύπτοντας τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών της. Παράλληλα, το προσεχές διάστημα αναμένεται με την βοήθεια και συνεργασία του Δήμου Πύργου, η συγκομιδή των μπάζων και ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του Αθλητικού Κέντρου, ώστε να αρχίσει και πάλι να αποκτά σταδιακά την εικόνα που αρμόζει στην ομάδα και την πόλη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου καταλήγει απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε φίλαθλο και επαγγελματία της πόλης να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί στην προσπάθεια αναγέννησης του Πανηλειακού: «Σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση της μεγάλης ομάδας του τόπου μας δεν περισσεύει κανείς! Κάθε απλός φίλος ή επαγγελματίας της πόλης που ενδιαφέρεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω των επίσημων σελίδων της ομάδας μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot