FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Αίας 1-0: Ο Μενσά έκρινε το φιλικό

Ημερομηνία: 24-09-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός με γκολ του καλύτερου παίκτη του, Εμμάνουελ Μενσά, στο 83΄, νίκησε 1-0 τον μαχητικό Αίαντα στο Στάδιο Πύργου, σήμερα σε φιλικό παιχνίδι.
Η ομάδα του Γιώργου Κούτση, όπως και με το Διαβολίτσι, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο β΄ ημίχρονο και αφού έχασε πέντε καλές ευκαιρίες για γκολ σκόραρε με συρτό σουτ του Μενσά μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Π. Τσίγκρηλα από αριστερά.


Ο Αίας, που αγωνίστηκε σε άλλο ένα φιλικό ματς με πολλές απουσίες (Σταθάτος, Μέντες, Ρίλντι, Ριτσούλι, Παπαχριστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος) και είχε στη βασική 11άδα δύο μικρούς, τον Φριντζήλα και τον Παπασωτηρίου, στάθηκε καλά στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
Για τον Πανηλειακό αγωνίστηκε στο α΄ ημίχρονο ο υπό δοκιμή Γάλλος θηριώδης σέντερ-φορ, Άντερσον, που έδειξε κάποια καλά στοιχεία και για τον Αίαντα στο β΄ μέρος ο υπό μεταγραφή Νίκος Πυρρής.

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Λίμα, Δ. Τσίγκρηλας, Κασμερίδης, Μπάλλας, Κακά, Μενσά, Αρσενίδης, Λούσκος, Άντερσον. Αγωνίστηκαν και οι Κουρλός, Π. Τσίγκρηλας, Γαλανόπουλος, Κακόγιαννος, Πεντρίνιο, Καραχάλιος, Ρηγόπουλος, Μπαλλός, Θεοδωρακόπουλος.

Αίας: Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος, Μπακατσέλος, Βατσής, Τσίτσος, Τσακοπιάκος, Βράπι, Καράγιωργας, Κουλούρης, Φριντζήλας, Παπασωτηρίου. Αγωνίστηκαν και οι Ψυχογιός, Πυρρής, Μαργαρίτης, Μουτσάι.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος