FOLLOW US: facebook twitter

Πανγυθεατικός-ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη 2-3: Πήρε μπρος η «Μπάρτσα»

Ημερομηνία: 21-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98762″ img_size=”full”][vc_column_text]

Μεγάλη νίκη στο Γύθειο με ανατροπή

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη πέτυχε μεγάλο διπλό στο Γύθειο με ανατροπή (2-3) και έδειξε πως βρίσκει τον καλό του εαυτό και πλέον θα σκαρφαλώσει στις θέσεις που του αξίζει!

Ο Πανγυθεατικός προηγήθηκε νωρίς μόλις στο 6ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Σιλά, αλλά στο 8΄ ο Σαμπανέι ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ύστερα από εκπληκτική κούρσα.

Στο 10΄ η μπάλα φάνηκε νε περνά τη γραμμή του τέρματος σε κεφαλιά του Ντόμα, αλλά οι διαιτητές δεν είχαν την ίδια άποψη. Στο 23΄ το πλασέ του Σαμπανέι πέρασε λίγο άουτ και κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με τον Μπουτσικάρη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ έκλεισε στα καρέ του τον Πανγυθεατικό και άρχισε να τον σφυροκοπεί! Στο 55΄ σουτ του Παναγάκη έδιωξαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων και στο 62΄ το γυριστό σουτ του Γούρμου μπλόκαρε στη γραμμή ο Μπαμπούνης. Στο 65΄ έγινε εν τέλει το 2-2 από κόρνερ του Χριστόπουλου και κεφαλιά του Σαμπανέι, που έπιασε εξαιρετική απόδοση χθες.

Ο ΠΑΟΒ συνέχισε να πιέζει για το νικητήριο γκολ, είχε φάσεις με τον Σαμπανέι και τον Ντόμα, ο Λαδάς στο 84΄ κράτησε το 2-2 με εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στο 85΄ «κεραυνός» του Γούρμου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 87΄ τελικά, η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου έκανε το 2-3 με σουτ του Παναγάκη από πλάγια, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να γίνει το 2-4 όταν ο Σαμπανέι πέρασε τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έδιωξε την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή αμυντικός του Γυθείου.

Πανγυθεατικός: Μπαμπούνης, Μπουρελάκος, Γιαταγανάκης, Καρνιάτης, Χρυσικάκος, Παναγόπουλος, Ζιβάνοβιτς, Ντιόγκο, Μπουτσικάρης(63΄Κυριακόπουλος), Σιλά(51΄ Τσίγκας), Μπαρόνε(58΄Βασιλούδης)

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Ρουγκάλας, Νικολόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας (85΄Σιδέρης), Βαζ (60΄ Γούρμος), Σαμπανέι (88΄ Θεοφιλόπουλος), Μακρής (50′ Παναγάκης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot