FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο: Εντυπωσιακό θέαμα στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 20-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Βασίλης Αδαμόπουλος του Κοροίβου στον προκριματικό του τραμπολίνο.

Εξαιρετική διοργάνωση από τον Κόροιβο και τον Δήμο Ήλιδας για δεύτερη συνεχή χρονιά

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο τριήμερο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, διπλού μίνι τραμπ και ακροβατικού διαδρόμου στο Κλειστό της Ήλιδας, μια διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός καθώς ήταν η δεύτερη σερί χρονιά που διεξάγεται στην Αμαλιάδα.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος Κράλλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θεώνη Γεωργοπούλου και η εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο.

Ο διοργανωτής Κόροιβος, ο Δήμος Ήλιδας και φυσικά η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, με την στήριξη και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είχαν προετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια και ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του Κλειστού ήταν αρκετός.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, στον ακροβατικό διάδρομο.

Μάλιστα, παρακολούθησε εντυπωσιακές ασκήσεις στα τρία πολύ θεαματικά αγωνίσματα, από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές. Την παράσταση έκλεψε, όπως ήταν φυσικό, η 20χρονη Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, με την εντυπωσιακή της εκτέλεση στον ακροβατικό διάδρομο, η οποία Αλεξάνδρα πριν ένα μήνα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία.

Ο Αλέξανδρος Ντίνος κατά την προσγείωσή του στον προκριματικό του τραμπολίνο.
Στιγμιότυπο από το εξίσου θεαματικό αγώνισμα του διπλού μίνι τραμπ.

Από πλευράς Κοροίβου, που έχει προπονητή τον εξαιρετικό Σάκη Τεμπονέρα, συμμετείχαν συνολικά 25 αθλητές σε  τραμπολίνο, διπλό μίνι τραμπ και ακροβατικό διάδρομο, μεταξύ αυτών ο 16χρονος Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Εφήβων, Αλέξανδρος Κόντος, που πήρε μέρος για πρώτη φορά στην κατηγορία των Ανδρών με στόχο την 8άδα, και οι Βασίλης Αδαμόπουλος, Αλέξανδρος Ντίνος στην κατηγορία εφήβων στο τραμπολίνο και διπλό μίνι τραμπ που προκρίθηκαν στον τελικό, ενώ συμμετείχαν και στο ομαδικό τραμπολίνο εφήβων μαζί με τον Λουκά Τραγουστή και πήραν τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο το Σάββατο.

Οι τρεις ταλαντούχοι έφηβοι του Κοροίβου, Αδαμόπουλος, Ντίνος, Τραγουστής, που πήραν την 2η θέση στο ομαδικό τραμπολίνο.
Ο Αλέξανδρος Κόντος με τον πατέρα του, Κώστα, και τον Δημήτρη Αδαμόπουλο.
Η ομάδα ακροβατικού διαδρόμου του Κοροίβου με τον προπονητή, Σάκη Τεμπονέρα.

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα και ανά κατηγορία και η διοργάνωση έκλεισε με τις απονομές το μεσημέρι της ίδιας μέρας.  

Ο πρόεδρος του Κοροίβου, Σάκης Κάτζος με τον έφορο του τμήματος Γυμναστικής, Νίκο Ντίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot