FOLLOW US: facebook twitter

Παν. Πρωτ. Συνθέτων: Πανελληνιονίκες Πέππας, Παπαναγόπουλος και Ποϊραζίδη

Ημερομηνία: 28-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Πέππας στο πρώτο σκαλί του βάθρου και ο Παπαναγόπουλος στο δεύτερο

«Χρυσός» ο Πέππας, «αργυρός» ο Παπαναγόπουλος στο δέκαθλο ανδρών Κ20 – Ασημένιο μετάλλιο και η Ποϊραζίδη στο έξαθλο κοριτσιών Κ16

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Κιλκίς το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σύνθετων αγωνισμάτων για τις ηλικίες Κ16 και Κ20 και η Ηλεία ήταν εκεί παρούσα και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.

Στο δέκαθλο ανδρών Κ20 την πρώτη θέση πήρε ο 18χρονος Γιώργος Πέππας της Αναγέννησης Πύργου με 6.131 βαθμούς (έχει προπονητή τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο) και δεύτερος ήταν ο 19χρονος Στέφανος Παπαναγόπουλος επίσης της Αναγέννησης Πύργου με 5.540 βαθμούς. Τρίτος ήταν ο Χαράλαμπος Τζίνος (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας) με 5.068 βαθμούς. 

Οι τρεις αθλητές της Αναγέννησης, Παναγιωτακόπουλος, Πέππας, Παπαναγόπουλος

O 19χρονος Νίκος Παναγιωτακόπουλος της Αναγέννησης Πύργου εγκατέλειψε από τραυματισμό στο δικέφαλο στο πρώτο αγώνισμα, στα 100μ.. Πέππας και Παπαναγόπουλος στέφθηκαν για πρώτη φορά πανελληνιονίκες στο δέκαθλο. Η Αναγέννηση με προπονητή και τον έμπειρο Θανάση Παπαγρηγορίου, συνεχίζει να φέρνει επιτυχίες και διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σωματείο.

Η Παναγιώτα Ποϊραζίδη ήταν δεύτερη πανελληνιονίκης στο Κιλκίς

Ασημένιο η Ποϊραζίδη

Στο έξαθλο κοριτσιών Κ16 η 14χρονη Παναγιώτα Ποϊραζίδη του Απόλλωνα Πύργου, με προπονητή τον πολύπειρο Σάκη Καίσαρη, πήρε την 1η θέση στον Νότιο Όμιλο και την 2η στην Ελλάδα με 4.672 βαθμούς. Μάλιστα έκανε ατομικά ρεκόρ στα περισσότερα αγωνίσματα, ερχόμενη 1η στο ακόντιο και με μεγάλη επίδοση για την ηλικία της (36 μέτρα) και 2η στο ύψος.

Η Ποϊραζίδη κατετάγη 2η στο ύψος στο έξαθλο

H ταλαντούχα Ποϊραζίδη στέφθηκε και αυτή για πρώτη φορά πανελληνιονίκης στα σύνθετα και μάλιστα δεν έχει κλείσει ακόμα τα 15 χρόνια της (τον Οκτώβριο θα γίνει 15 ετών)!

Πρώτη στο έξαθλο κοριτσιών Κ16 ήταν η Αλίκη Δημητρίου (ΑΓΣ Ιωαννίνων) με 4.939 βαθμούς και την τριάδα έκλεισε η Γεωργία Μελίνα Κοσμοπούλου (ΠΑΟ) με 4.473 βαθμούς. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος