FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. Motocross/Πλάτανος: Στο βάθρο Καρανάσης, Σωτηρόπουλος

Ημερομηνία: 07-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
O Αλέκος Καρανάσης με το κύπελλο της 2ης θέσης, την ανιψιά του, Δέσποινα, και τους Χαράλαμπο Γεωργογιαννόπουλο, Θοδωρή Ζωγόπουλο.
2ος ο Καρανάσης στην Senior, 3ος ο Σωτηρόπουλος στην Open

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2021 επέστρεψε μετά την καλοκαιρινή διακοπή με τον τέταρτο αγώνα του, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία. Η αναβαθμισμένη πίστα από τους ανθρώπους της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  και ο καλός καιρός έθεσαν τις βάσεις για όμορφο θέαμα. Αρκετές ήταν οι συμμετοχές από τις δύο ηλειακές λέσχες, την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. , ενώ συνολικά οι συμμετοχές έφτασαν τις 100.

Στο Α΄ σκέλος της Open, το Σάββατο, σε 22 συμμετοχές,  πρώτος ήταν ο Χρήστος Τομαράς, δεύτερος ο Σταμάτης Δημολιάννης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και τρίτος ο Μανώλης Σκύβαλος. Πίσω τους τερμάτισε ο Γιώργος Κυπραίος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.  Ο Νίκος Σωτηρόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  κατετάγη 5ος και ο Βασίλης Δημητρόπουλος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 7ος. Ο Θανάσης Αυγέρης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 10ος  και οι Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Ανέστης Χατζησταυρινός του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 17ος και 21ος αντίστοιχα.

Στο Β΄ σκέλος της Κυριακής, ο Τομαράς επικράτησε ξανά, δεύτερος όμως ήταν ο Θανάσης Αυγέρης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. (4ος σε σύνολο βαθμών και στα δύο σκέλη) και  τρίτος ο Μανώλης Σκύβαλος. Ο Σωτηρόπουλος κατετάγη 4ος (3ος σε σύνολο βαθμών και στα δύο σκέλη), ο Κυπραίος 6ος  (5ος και στα δύο σκέλη) και ο Δημητρόπουλος 8ος. Ο Δημολιάννης 11ος (6ος συνολικά) και ο Αλεξόπουλος 16ος.

Ο Νίκος Σωτηρόπουλος είναι σταθερά στην ελίτ της κατηγορίας Open.

 

Στην Senior των 14 συμμετοχών, το Σάββατο ο Μάρκος Καρασακαλίδης ήταν πρώτος, με δεύτερο τον Πυργιώτη πολυπρωταθλητή, Αλέκο Καρανάση, της Α.Ο.Λ.Μ.Ο., που επέστρεψε φέτος στους αγώνες ύστερα από αρκετά χρόνια, και τρίτο τον Νίκο Κριμπούνη.  Ο Σπύρος Μητρόπουλος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. κατετάγη 4ος . Στο Β΄ σκέλος της Κυριακής, το 1-2 δεν άλλαξε από Καρασακαλίδη και Καρανάση, στην 3η θέση όμως ήταν ο Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. Ο Μητρόπουλος κατετάγη 7ος (4ος συνολικά).

Την Κυριακή στην ΜΧ1 που είχε 13 συμμετοχές, στο Α΄ και Β΄ σκέλος η πρώτη τριάδα ήταν ίδια. Την καρό σημαία πήρε  ο Παναγιώτης Παπίλας αφήνοντας πίσω του τους Αλέξανδρο Γεωργαντά, Μιχάλη Παναγιωτόπουλο. Ο Κώστας Ζεπάτος της Α.Ο.Λ.ΜΟ. ήταν 7ος  στο Α΄ σκέλος και 9ος στο Β΄.

Θεαματικό στιγμιότυπο από τον αγώνα στον Πλάτανο.

 

Στην ΜΧ2 των 25 συμμετοχών, Αντώνης Σάγμαλης, Ανέστης Ράδος και Δημήτρης Μπάκας ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών και στα δύο σκέλη. Ο Παναγιώτης Παντζίδης του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. κατετάγη 13ος  στο Α΄ σκέλος, ο Χρήστος Φραγκούλης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. 16ος  και 14ος και ο Νίκος Αποστολάτος του ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 18ος και 16ος.

Στις κατηγορίες των μικρών ηλικιακά αναβατών δεν υπήρχε συμμετοχή από τις δύο ηλειακές λέσχες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος