FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μasters 2024: Οχτώ μετάλλια η Καλογεροπούλου

Ημερομηνία: 18-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέσσερα στα ατομικά αγωνίσματα και άλλα τέσσερα στις σκυτάλες με τον Παναθηναϊκό

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 14-16 Ιουνίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Masters 2024 στο ΟΑΚΑ και η Πυργιώτισσα πρωταθλήτρια, Μαρία Καλογεροπούλου, σάρωσε για άλλη μια φορά τα μετάλλια. Ο απολογισμός της ήταν 8 μετάλλια συνολικά, τέσσερα ατομικά στην κατηγορία της, 50-54, και τέσσερα στις  σκυταλοδρομίες με την ομάδα της, τον Παναθηναϊκό.

Στα ατομικά αγωνίσματα πήρε 3 χρυσά μετάλλια, σε 50μ. ελεύθερο, 50 και 100μ.  πρόσθιο και 1 ασημένιο στα 100μ. ελεύθερο.

Στα ομαδικά κατέκτησε δύο χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια στις σκυτάλες με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ50 mixed μικτή ομαδική Γ΄ κατηγορίας και στα 4Χ50 μικτή ομαδική γυναικών Γ΄ κατηγορίας και το αργυρό μετάλλιο στα 4Χ50 ελεύθερο γυναικών Γ΄ κατηγορίας και 4Χ50 mixed ελεύθερο Δ΄ κατηγορίας.

Η Μαρία Καλογεροπούλου δήλωσε για την παρουσία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και για ολόκληρη την αγωνιστική χρονιά: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια χωρίς την σωστή προετοιμασία, λόγω έλλειψης πισίνας. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον φίλο, συνεργάτη και προπονητή Φώτη Καραμουσαντά, αλλά και τον σύζυγο μου που είναι το στήριγμά μου σε όλη αυτή την δύσκολη προσπάθεια. Ελπίζω και εύχομαι η καινούρια χρόνια να βρει την Ηλεία με κολυμβητήριο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος