FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Καραλής και Μεϊντής στο Σ.Ε.Φ.

Ημερομηνία: 11-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο  στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ. με μειωμένη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και δίχως φιλάθλους στις εξέδρες, εξαιτίας των περιορισμών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού covid-19. Το τελικό πρόγραμμα διαμορφώθηκε με βάση το νέο πρωτόκολλο, το οποίο περιορίζει ακόμη περισσότερο την ταυτόχρονη παρουσία αθλητών, προπονητών, κριτών και άλλων στην εγκατάσταση.

Από πλευράς ηλειακών σωματείων, οι συμμετοχές είναι δύο.  Ο 21χρονος Εμμανουήλ Καραλής  του Απόλλωνα Πύργου, που θα πάρει μέρος στον τελικό του άλματος επί κοντώ την Παρασκευή στις 5.05 το απόγευμα και ο 26χρονος Δημήτρης Μεϊντής του Κοροίβου Αμαλιάδας, που θα συμμετάσχει στα 800μ., το πρωί του Σαββάτου (προκριματική σειρά) και αν προκριθεί ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 5.55 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

*Η Ομοσπονδία Στίβου ενημερώνει πως σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής αθλητή ή αθλήτριας στην διοργάνωση τα σωματεία τους θα πρέπει να το δηλώνουν στο email entries@segas.gr. προκειμένου να γίνεται άμεσα αντικατάσταση από τον επόμενο ή την επόμενη της λίστας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος