FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο Φεστιβάλ χορού σήμερα στο Θέατρο Φλόκα – «Ταξίδι στον κόσμο με βάρκα την Ελλάδα»

Ημερομηνία: 01-08-2022 | Συντάκτης:

OLYMPIC DANCE FESTIVAL – παράσταση και εργαστήρια 

-Με χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την στήριξη του δήμου Ολυμπίας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας

«Ταξίδι στον κόσμο με βάρκα την Ελλάδα», ονομάζεται η μεγάλη παράσταση χορού  και live συναυλίας, που θα δοθεί την Δευτέρα 1η Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ στο θέατρο Φλόκα στο πλαίσιο του  Olympic Dance Festival,  με στην συμμετοχή κορυφαίων χορευτών αλλά και σχολών χορού από ολη την Ελλάδα. Το Olympic Dance Festival,  θα είναι ένα πανελλήνιο μονοήμερο φεστιβάλ χορού, το οποίο εκτός από την βραδινή μουσικοχορευτική παράσταση, θα  περιλαμβάνει κατά την διάρκεια της ημέρας, σεμινάρια, δράσεις, ομιλίες, latin party και showcases, στο οποίο συμμετέχουν  πάνω από 120 χορευτές και χορογράφοι, καθώς και σχολές χορού από όλη την Ελλάδα και θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί με τα εργαστήρια.

Το Φεστιβάλ χορού στο θεατρο Φλόκα, με τη χορηγία του τμήματος  Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την στήριξη του δήμου  Αρχαίας Ολυμπίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας.

Σχολές χορού και ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία, Πάτρα, Πύργο ( Χοροκινηση) , Καλαμάτα, Λάρισα, Μεσολόγγι, Αμαλιάδα ( Αθλοκινηση), Γαστούνη και Ζαχάρω θα δώσουν το παρών και οι καθηγητές και μαθητές τους θα χορέψουν δίπλα σε καταξιωμένους χορευτές.  Συμμετέχουν ακόμα ο τραγουδιστής Νεκτάριος Βασιλείου (mr.Bachata), ο μαέστρος Αστέρης Τσαλίκης και ο γνωστός χορογράφος Έρρικ Νούρ. Μπαλέτο Errik Nour , Μαρία Κίκινα , Αννα θαλία Καράμπελα , Θεανώ Ανδρώνη , Κατερίνα Μαραγκάκη. Το project διευθύνει ο γνωστός χορευτής – χορογράφος Έρικ Νουρ ενώ η ιδέα και η παραγωγή είναι του Μάριου Ιωαννίδη.

Live  στο Φλόκα με τον Mr Bachata

Ο γνωστός τραγουδιστής και performer @Mr.Bachata, Νεκτάριος Βασιλείου θα εμφανιστεί live και θα συμμετάσχει στην μουσικοχορευτική παράσταση του φεστιβάλ καθώς και στο party που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της παράστασης.

🔹Ο Mr. Bachata είναι ο πρώτος Έλληνας τραγουδοποιός – ενορχηστρωτής, που συνέθεσε και συνθέτει τραγούδια σε ρυθμό bachata με ελληνικό στίχο. Εκτός των προσωπικών άλμπουμ, έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles και δεκάδες διασκευές ελληνικών και ξενόγλωσσων τραγουδιών, σε μουσικό στυλ bachata, salsa, cha cha cha, merengue, bolero και kizomba.

Πρόγραμμα Workshop

▪10.00 ΜΑΘΗΜΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Pilates στην Ολυμπία (ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΗ)

▪11.00 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΟΡΟΥ

Απο το Waltz στην Rumba και το ChaCha (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ)

▪12.00 ΟΜΙΛΙΑ

H επιρροή του χορού στις παιδικές και εφηβικές ηλικίες (ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΝΟΥ)

▪13.00 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΟΡΟΥ

Το Τσιφτετέλι (ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ)

▪17.00 ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Η Ιστορία του ελληνικού Tango (ΑΣΤΕΡΗΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ)

συμμετέχουν Μαρια Μαρινάκη & Κώστας Ματζαράπης

Στους συμμετέχοντες των σεμιναρίων του φεστιβάλ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγραμμένο απο τους μαέστρους μας, εφόσον παρακολουθήσουν με επιτυχία το 60% των σεμιναρίων.

Τέλος το φεστιβάλ θα κλείσει με Latin Party στο Ζορμπάς Cocktail & Wine Bar με τον Μr.Bachata και πολλά showcases. Ένα πάρτυ για όλον τον κόσμο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος