FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλ. Πρωτ. Ράλλυ Χώματος: Πρωταθλητής Ελλάδος στην F2 E o Δημόπουλος

Ημερομηνία: 08-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αντώνης Δημόπουλος της Α.Ο.Λ.Α.Π. με συνοδηγό τον Ευθύμιο Σκαλτσά (ΕΛΛΑΔΑ), συμμετείχαν την Κυριακή στον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, στο myKTEO 11ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, και στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία F2 E. Ο Αντώνης Δημόπουλος με το εντυπωσιακό Toyota Starlet KP60 πήρε άλλη μια νίκη στην κατηγορία του και ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Δεύτεροι ήταν οι Λαμιώτες, Κωνσταντίνος Μυλωνάς-Νίκος Παραπέρας (ΑΣΜΑ) με Toyota Corolla AE101 και τρίτο ήταν το πλήρωμα της Α.Ο.Λ.Α.Π. Αριστείδης ΜαυραγάνηςΙορδάνης Τσελεπίδης με Toyota Corolla AE92. Η ΑΟΛΑΠ συγχαίρει τον αθλητή της, Αντώνη Δημόπουλο που στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην F2 E, μαζί με τον συνοδηγό του Ευθύμιο Σκαλτσά.

Νικητές του “11ου Φθινοπωρινού Ράλλυ” αναδείχθηκαν οι Γιάννης Παπαδημητρίου- Χρήστος Κουζιώνης με Skoda Fabia RS Rally2. Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Γιώργος Αμούτζας- Ηλίας Παναγιωτούνης με Skoda Fabia Rally2, που στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στη μεγάλη κατηγορία, με τον 27χρονο Αμουτζά να συμμετέχει μόλις για δεύτερη χρονιά σε αγώνες!

Οι Γιώργος Κεχαγιάς-Θανάσης Τσιούκας, στη πρώτη κοινή τους παρουσία στο Skoda Fabia R5, κατάφεραν να σημειώσουν το ταχύτερο χρόνο στη Powerstage και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot