FOLLOW US: facebook twitter

Πανελ. Πρωτ. βετεράνων στίβου: Πρωταθλητής Ελλάδας στο μήκος ο Δημητρακόπουλος

Ημερομηνία: 11-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ηλείος βετεράνος αθλητής, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, πήρε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στίβου στην Αλεξανδρούπολη και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ξανά. Ο Δημητρακόπουλος πήρε την πρωτιά με άλμα στα 5,25μ. στην τρίτη του προσπάθεια, που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ. Μάλιστα, σε σχέση με πέρυσι βελτίωσε την επίδοσή του κατά 33 εκατοστά (είχε κάνει 4.92μ. στο Πανελλήνιο του Βόλου).

Σε αυτό το τρίτο άλμα ο Δημητρακόπουλος τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μην επιχειρήσει άλλη προσπάθεια, ενώ το δεύτερο άλμα του, μετρήθηκε 5,35μ., ωστόσο ήταν άκυρο για χιλιοστά!

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος, το αγώνισμα ήταν πολύ ανταγωνιστικό και οι συναθλητές του όλοι υψηλού επιπέδου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Επίσης, ευχαριστεί τους διοργανωτές, τον Σύλλογο Βετεράνων Αλεξανδρούπολης για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση. «Είμαι πολύ χαρούμενος που κράτησα τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για δεύτερη χρονιά, αποχαιρετώντας την κατηγορία Μ50. Τη νίκη μου και το χρυσό μετάλλιο το αφιερώνω στον πατέρα μου που έφυγε από κοντά μας πριν ένα μήνα. Μου έδωσε τη δύναμη να πετάξω όταν λογικά δεν μπορούσα. Εύχομαι σε όλους υγεία και όμορφες στιγμές», αναφέρει επίσης στην δήλωσή του ο Ηλείος βετεράνος αθλητής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot