FOLLOW US: facebook twitter

Πανελ. Πρωτ. Crosscar: Επιτυχημένη διοργάνωση στον Γρύλλο από την Α.Ο.Λ.Α.Π.

Ημερομηνία: 30-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο ο τέταρτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Crosscar και ο τρίτος γύρος του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης από την κορυφαία ελληνική λέσχη, την Α.Ο.Λ.Α.Π., στην όμορφη πίστα του Γρύλλου, με 18 συμμετοχές. O αγώνας είχε έντονο συναγωνισμό και πλούσιο θέαμα, παρουσία αρκετών φιλάθλων, με τον δυνατό άνεμο, όμως, που έπνεε να αποτελεί τροχοπέδη στην προσέλευση ακόμα περισσότερο θεατών.

Ο αγώνας του Σαββάτου είχε την μορφή του track day με προαιρετική συμμετοχή και αποτελούνταν από δύο σκέλη των δύο γύρων με εκκίνηση από στάση. Την Κυριακή έλαβε χώρα ο αγώνας του Πρωταθλήματος Crosscar και του Επάθλου. Στον αγώνα που προσμετρά στο Έπαθλο, μόνο το πρώτο σκέλος αποτελείτο από έναν αναγνωριστικό γύρο και δύο χρονομετρημένους. Το δεύτερο σκέλος (δύο χρονομετρημένοι γύροι) είχε εκκίνηση από στάση.

Στην track day του Σαββάτου οι πρώτοι τρεις στην κατηγορία έως 600cc Junior ήταν οι Μιχάλης Στάθης (ΑΟ Θεσσαλονίκης), Κώστας Αναστασόπουλος (ΕΛΛΑΔΑ) και Βασίλης Ηλιόπουλος (ΑΛΑ Καλαμάτας). Στην κατηγορία 600cc πρώτοι κατετάγησαν οι Γιάννης Χεκιμιάν (ΑΣΜΑ), Παναγιώτης Καϊτατζής (ΕΛΛΑΔΑ) και Μιχάλης Τακιδέλλης (ΑΣΜΑ). Στην κατηγορία έως 1400cc συμμετείχε ο Νίκος Παπαχριστόπουλος (ΑΟΛΑΠ).

Την Κυριακή στον αγώνα του Πρωταθλήματος Crosscar και του Επάθλου πρώτοι στην κατηγορία έως 600cc Junior ήταν οι Κώστας Αναστασόπουλος (ΕΛΛΑΔΑ), Βασίλης Ηλιόπουλος (ΑΛΑ Καλαμάτας) και Μιχάλης Στάθης (ΑΟ Θεσσαλονίκης).

Στην κατηγορία 600cc στο βάθρο ανέβηκαν οι Γιάννης Χεκιμιάν (ΑΣΜΑ), Μιχάλης Τακιδέλλης (ΑΣΜΑ) και Παναγιώτης Λάτσης (ΑΛΜΑ Αιγίου).

Στην κατηγορία έως 1400cc οι δυο που συμμετείχαν ήταν οι Νίκος Παπαχριστόπουλος και Δημήτρης Δημητρόπουλος (με Toyota Starlet EP91), αμφότεροι αθλητές της ΑΟΛΑΠ.

Στην κατηγορία 1401-1600cc συμμετείχε ο Δημήτρης Δημητρόπουλος της ΑΟΛΑΠ με Toyota Corolla AE111.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot