FOLLOW US: facebook twitter

Παναθηναϊκός: Δωρεάν μετακίνηση και από τον Πύργο για τη ρεβάνς με τη Λανς

Ημερομηνία: 27-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλύψει το κόστος των φιλάθλων που θα έρθουν από την περιφέρεια για να δουν από κοντά τη ρεβάνς με τη Λανς στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας δίνουν πληροφορίες σχετικά με αυτή την ενέργεια, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι που θα ενδιαφερθούν να δουν από κοντά το ματς. Μεταξύ των περιοχών που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των φιλάθλων είναι και ο Πύργος, που έχει πολλούς «πράσινους» οπαδούς. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τον Πύργο είναι 6936515495.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «με σημείο συνάντησης τις κατά τόπους Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, θα υπάρχουν λεωφορεία για τη μεταφορά των φιλάθλων στο Ολυμπιακό Στάδιο, με εξασφαλισμένη ασφαλώς και την επιστροφή μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

-Καλούν τηλεφωνικά τον υπεύθυνο της Σχολής Ποδοσφαίρου της περιοχής τους, δίνοντας τα στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τον κωδικό του GOV wallet που δίνεται με την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την αγορά του εισιτηρίου του αγώνα Παναθηναϊκός – Λανς.

-Εφόσον τα στοιχεία επιβεβαιωθούν, θα ενημερωθούν από τον υπεύθυνο της Σχολής Ποδοσφαίρου για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της μετακίνησής τους.

Προθεσμία υποβολής αιτημάτων μέχρι την Τρίτη 27 Αυγούστου στις 7 μ.μ.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot