FOLLOW US: facebook twitter

Panagiotopoulos-Papadopoulos Team: Διακρίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing

Ημερομηνία: 16-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετάλλια από τις Μάσσαλα, Κρουστάλη, Κρέμη στο Λουτράκι

Μεγάλες διακρίσεις πέτυχαν για ακόμη μία φορά αθλητές της Panagiotopoulos-Papadopoulos Team στο επίσημο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» στις 12, 13 και 14 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η αποστολή, που για άλλη μια φορά ήταν η μοναδική εκπροσώπηση του ηλειακού Kick Boxing σε επίσημα πρωταθλήματα και κύπελλα, είχε 6 συμμετοχές όπου κατάφερε να φέρει στον τόπο μας 3 μετάλλια που εξελίχθηκαν σε γυναικεία υπόθεση αυτή την φορά, με την Μάσσαλα Μαριέτα να κατακτά την 1η θέση και να στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδας στα -65κ. Kick Light νεανίδων, την Κρουστάλη Ευδοκία την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα -42κ. Kick Light παγκορασίδων και την Κρέμη Κωνσταντίνα την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα -60κ. Kick Light κορασίδων.


Το Πανελλήνιο Κύπελλο αποτελεί προπομπό για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου μέσα από αυτό θα βγουν αθλητές που θα μετάσχουν σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα διεκδικώντας μια θέση στην Ολυμπιάδα καθώς από το 2028 το Kick Boxing θα αποτελεί επίσημα άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το Kick Boxing της Ηλείας κάνει άλματα συνεχώς προς το καλύτερο, λαμβάνοντας σημαντική θέση έναντι των άλλων νομών από τις διακρίσεις που καταφέρνουν να φέρνουν συνεχώς οι αποστολές την μεγαλύτερης μαχητικής οικογένειας του τόπου με ενορχηστρωτές τους πολύπειρους προπονητές Παναγιωτόπουλο Γιώργο και Παπαδόπουλο Διονύση, ελπίζοντας στο μέλλον να πετύχουν και μια ηλειακή εκπροσώπηση σε Ολυμπιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος