FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Φλεβοτόμος: Νέοι άνθρωποι στην πορεία προς το αύριο

Ημερομηνία: 29-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85516″ img_size=”full”][vc_column_text]Λένε ότι οι νέοι έχουν απαξιώσει την πολιτική και τους πολιτικούς. Καθημερινά βλέπουμε ανθρώπους να παραπονιούνται γιατί δεν έχουν αυτό το οποίο πραγματικά θέλουν, αυτό το οποίο πραγματικά αξίζουν.

Δεν έχουν ένα καλύτερο αύριο.

Εάν οι νέοι δεν ασχοληθούν με την πολιτική τότε πως θα μπορέσουν να αλλάξουν τα πράγματα γύρω μας;

Νέοι άνθρωποι λοιπόν, νέα οράματα, νέες ιδέες, νέα θέλω… για ένα καλύτερο αύριο.

Είναι φορές που αναρωτιέμαι τι θα γίνει εάν «αφήσουμε τα ηνία» στους μεγαλύτερους… δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα; Ναι σίγουρα μπορούν να τα καταφέρουν. Για να πάμε όμως μπροστά χρειάζονται δύο πράγματα, οι εμπειρίες και οι γνώσεις των μεγαλύτερων αλλά και η διάθεση, τα οράματα, η όρεξη για δουλειά των νέων.

Γιατί όμως να αφήνουμε τις ζωές μας στα χέρια άλλων και να μην αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι δράση προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν κόσμο καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας;

Γιατί θα πρέπει η γενιά μας να περιορίζεται σε λιγότερο ενεργούς ρόλους και να μην διεκδικήσει αυτό το οποίο πραγματικά της αξίζει;

Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι και πρέπει και μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα.  Βοηθούμενοι από την εμπειρία των παλιών αλλά με τα οράματα της γενιάς μας μπορούμε να πάμε ακόμα πιο μπροστά.

Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας για την Ηλεία που ονειρευόμαστε

Παναγιώτης Φλεβοτόμος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot