FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Πρέπει να δημιουργηθεί ένα ολυμπιακό αθλητικό κέντρο Ολυμπιακών διαστάσεων»

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:

Την έναρξη των εργασιών της δεύτερη ημέρας του Olympia Forum ΙΙΙ, που συνδιοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και η εφημερίδα «Πατρίς» χαιρέτισε και ο Δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στη στενή σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στους δήμους της Αρχαίας Ολυμπίας με την πρωτεύουσα του Νομού, τον δήμο Πύργου. Πρόσθεσε πως η Ολυμπία έχει ανάγκη την πύλη εισόδου τουρισμού όπως είναι το Κατάκολο από όπου έρχονται οι τουρίστες. Τόνισε επίσης πως πρέπει να υπάρξει αναλογική σημασία στο μέγεθος που εκπροσωπούν οι Ολυμπιακές Αξίες.

Ο Δήμαρχος Πύργου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργηθεί ένα ολυμπιακό αθλητικό κέντρο Ολυμπιακών διαστάσεων», προσθέτοντας πως οι συγκοινωνίες είναι ένα βασικό στοιχείο για να υπάρξει ανάπτυξη της περιοχής.

«Ο τόπος μας έχει πολλά μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς όπως είναι ο Επικούρειος Απόλλωνας και το Κάστρο Χλεμούτσι. Συγχαίρω την κυβέρνηση γιατί είναι η πρώτη που έδωσε σημασία στην αρχαία Φειά, όπου προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα καταπληκτικό πάρκο. Υπάρχει επίσης η αρχαία Ήλιδα, το κάστρο Χλεμούτσι που κάνουν την Ηλεία ένα ξεχωριστό προορισμό» είπε ο δήμαρχος Πύργου, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά τον χάρτη της υγείας στο νομό Ηλείας με τα τρία νοσοκομεία και τις συνθήκες που επικρατούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος