FOLLOW US: facebook twitter

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: Κάλλιο αργά….παρά ποτέ!! – Μετά από πέντε χρόνια η δημοπράτηση επισκευής του κοινοτικού καταστήματος

Ημερομηνία: 22-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38893″ img_size=”full”][vc_column_text]Πέρασαν κατά πέντε χρόνια και ενώ υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις  δημοπράτησης του έργου «Επισκευή Κοινοτικού Καταστήματος Αγ.Γεωργίου» η Δημοτική Αρχή σκόπιμα αγνοούσε τις επίμονες αναφορές της Παράταξής μας.

Είναι πολλά  τα δημοσιεύματα στον Τοπικό Τύπο των συλλογικών εκφράσεων του χωριού(Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.Γεωργίου,Αθλητικός Σύλλογος Αγ.Γεωργίου,Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγ.Γεωργίου» ,με επικεφαλή την Κα Ζούπη Χρύσα κάτοικο Αγ.Γεωργίου Αν.Γενική Γραμματέα Εργατικού Κέντρου Πύργου και πρόεδρο του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων και Ιδ.Υπαλλήλων Πύργου,που ανέδειξαν και την καθυστέρηση του έργου και την περίεργη ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής για την υλοποίηση του έργου.

Έτσι σήμερα σε προεκλογικό χρόνο,η Δημοτική Αρχή ανακοινώνει την έναρξη  διαδικασιών κατασκευής και ολοκλήρωσης του έργου.

Συγχαρητήρια για την ταχύτητα παραγωγής έργου,με καθυστέρηση μόνο πέντε χρόνια!!!!

Άραγε γιατί???

 

Αντωνακόπουλος Παναγιώτης

Καρδιολόγος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot