FOLLOW US: facebook twitter

«Πάμε Πανεπιστήμιο – 7 βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου»

Ημερομηνία: 19-06-2024 | Συντάκτης:

Ενδιαφέρουσα η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργάνωσε το φροντιστήριο «ΑΛΜΑ»

Επιμέλεια: Κική Κολοβέρου


Μια ακόμα ενδιαφέρουσα ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού με τίτλο «Πάμε Πανεπιστήμιο- 7 βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου» διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας το φροντιστήριο «Άλμα», σε συνεργασία με την «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας», στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους μαθητές και τους γονείς τους σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Στην ημερίδα συμμετείχαν μαθητές όλων των τάξεων, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί που ενημερώθηκαν για μια σειρά θεμάτων όπως «κίνητρα για να πετύχω τους στόχους μου», «πως οργανώνω σωστά το χρόνο μου», «πως επιλέγω σχολή και επάγγελμα», «τι ζητά η αγορά εργασίας», «επαγγέλματα με ζήτηση στο μέλλον» και άλλα πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα.

Ο Υπεύθυνος λειτουργίας του Φροντιστηρίου «Αλμα» Σπύρος Βρύνας
Πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές προς τους μαθητές και τους γονείς, έδωσε ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας MSc κ. Νικόλαος Παυλάκος

Ο υπεύθυνος του φροντιστηρίου «Άλμα» κ. Σπύρος Βρύνας χαιρέτησε την εκδήλωση ενώ ο πληροφορίες για όλα τα τμήματα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας, παρέχοντας συμβουλές για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρείχαν ο κ. Νίκος Παυλάκος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού MSc. και Ιδρυτής της Εταιρείας “Orientum“ καθώς και συγγραφέας μαζί την ερευνητική του ομάδα του βιβλίου «ΠΑΜΕ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» και η κ. Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Σύμβουλος Σπουδών και μέλος της επιστημονικής και συγγραφικής ομάδας του προαναφερόμενου βιβλίου.

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν όλα όσα ανέφερε η Γραμματέας της Μαθηματικής Εταιρείας κ. Αθηνά Καλαμπόκα

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν  τα θέματα που αναφέρθηκε η Γραμματέας της Μαθηματικής Εταιρείας κ. Αθηνά Καλαμπόκα αλλά και οι κ.κ. Νικόλαος Μόσχοβας, Αξιωματικός της ΕΛΑΣ και Δημήτρης Τσιμπογιάννης Αξιωματικός Π.Υ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot