FOLLOW US: facebook twitter

Πάλη: Συγκλονιστική προσπάθεια ο Τσαρουχάς στο Ευρωπαϊκό U15

Ημερομηνία: 12-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Βασίλης Τσαρουχάς, με τον πατέρα του, Νίκο, στο Καποσβάρ της Ουγγαρίας.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Καποσβάρ της Ουγγαρίας συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδας ο Πυργιώτης πρωταθλητής Ελλάδας και βαλκανιονίκης, Βασίλης Τσαρουχάς, στα 52 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης.

Ο 15χρονος Τσαρουχάς, ο οποίος από τα μέσα Ιουνίου ήταν σε προπονητικό Camp στη Ρουμανία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά πάλης στο Muntele Mic της Ρουμανίας, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ορμώμενος από την θέληση, το πείσμα και την αγάπη του για την πάλη.

Ο ταλαντούχος αθλητής, που είναι υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αλέξη Κολιτσόπουλου στο Τιτάν Πύργου, έχοντας στο πλάι του και τον πατέρα του, Νίκο, αλλά και την θετική ενέργεια όλων των φίλων του και της οικογένειάς του, έδωσε ένα σκληρό αγώνα με τον Βούλγαρο Χίνκοφ, στην φάση των «16». Εκεί βρέθηκε να χάνει 6-1, αλλά στο β΄ μέρος με πίστη και θέληση, έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ κι έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 10-8. Ο νεαρός Πυργιώτης πρωταθλητής, με αυτή την δύναμη ψυχής, έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να πετύχει μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα που αγαπά.

*Ο Βασίλης Τσαρουχάς και η οικογένειά του ευχαριστούν όσους στήριξαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια, τους φίλους και συγγενείς καθώς και τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, κ. Μπαλιούκο Διονύση.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος