FOLLOW US: facebook twitter

Παγκράτιο: Επικεφαλής Εκπαιδευτής με 5ο Dan ο Διονύσης Παπαδόπουλος

Ημερομηνία: 21-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα προπονητών Ελλανοδικών (διαιτητών) του Παγκρατίου Αθλήματος στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Ο προπονητής των συλλόγων Αμαλιάδας “Ο Αρραχίων “, Πύργου “Ο Θαλλίαρχος” και Ανδραβίδας “Ο Καλλισθένης”, Διονύσης Παπαδόπουλος, παραβρέθηκε και μοιράστηκε τις γνώσεις του με τους υπόλοιπους συναδέλφους προπονητές και μαθητές, που έχει αποκομίσει μέσα από την αγωνιστική του σταδιοδρομία.

Κάτοχος ήδη άλλων δύο Μαύρων ζωνών στο kickboxing 2 Dan και στο judo 1 Dan, του απονεμήθηκε ο 5ος βαθμός Επικεφαλής εκπαιδευτή (5ο dan master) (του έχει απονεμηθεί και ο 5ος βαθμός από την Παγκόσμια Ομοσπονδία) από τον πρόεδρο την Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Κανελλόπουλο Παναγιώτη, και γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος, ο οποίος κατάγεται και ο ίδιος από τον Πύργο Ηλείας.

Σκοπός και όνειρο του προπονητή Διονύσιου Παπαδοπούλου είναι να φέρει το παγκράτιο άθλημα στην γενέτειρά του, στην Αρχαία Ολυμπία. Πιστεύει ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στο να πετύχει το όνειρο αυτό καθώς ο ίδιος έχει διαδώσει το άθλημα στο νομό Ηλείας όσο περισσότερο μπορεί, έχοντας δημιουργήσει 4 συλλόγους διδάσκοντας το άθλημα του Παγκρατίου αθλήματος, γνωστό σε πιο πολλούς σαν μικρές πολεμικές τέχνες ή ΜΜΑ. Είναι μια ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη που προσφέρει και άθληση ταυτόχρονα.

Όποιος επιθυμεί να ασχοληθεί μπορεί να βρει τον δάσκαλο Διονύσιο Παπαδόπουλο στις σχολές, Αμαλιάδας, Πύργου και Ανδραβίδας ή να καλέσει στο τηλ. 6975645340.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot