FOLLOW US: facebook twitter

Παγκόσμιο πάλης U23: Κόντρα στους κορυφαίους ο Κολιτσόπουλος στα Τίρανα

Ημερομηνία: 24-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
72kg GR – Giorgi Chkhikvadze (GEO) df. Arionas Kolitsopoulos (GRE)

O 18χρονος Πυργιώτης παλαιστής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης U23, που διεξάγεται στα Τίρανα της Αλβανίας μπήκε στην πρώτη δεκάδα στα 72 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης και κατέλαβε τελικά την τιμητική 9η θέση μεταξύ 30 αθλητών στην κατηγορία του, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες.

Ο Αρίωνας ήταν άτυχος στις κληρώσεις καθώς αντιμετώπισε τον 23χρονο Γεωργιανό Τσκικβέντζε, που ήταν ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης Under 23 και κατέκτησε και το χρυσό στο Παγκόσμιο U23 στα Τίρανα προχθές, ενώ ο 21χρονος Αλίεβ είναι ο περσινός πρωταθλητής Ευρώπης U23 και τώρα στο Παγκόσμιο στα Τίρανα πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Ο 23χρονος Ιταλός Αλέσιο, τον οποίο νίκησε στο πρώτο ματς ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος είναι 5ος στην Ευρώπη U23.

Ο Πυργιώτης παλαιστής αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες φέτος με την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 το καλοκαίρι, το  Παγκόσμιο πρωτάθλημα U20 τον Σεπτέμβριο και τώρα το Παγκόσμιο U23, έκανε καλούς αγώνες κόντρα σε μεγαλύτερους ηλικιακά και ως εκ τούτου πιο έμπειρους αθλητές και έδειξε πως το μέλλον στο άθλημα του ανήκει.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot