FOLLOW US: facebook twitter

Παγκόσμια Ημέρα τρίτης Ηλικίας στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 06-10-2024 | Συντάκτης:

Παππού, γιαγιά, ελάτε να γίνουμε παιδιά!

Τα « Δευτεράκια»  του 6ου Δημοτικού με τις εκπαιδευτικούς τους,  κες  Ηλιοπούλου Κονδύλω και Γενοβέζου Νάνσυ, τίμησαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, γιορτάζοντας  την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Ο Δ/ντής του σχολείου κος Κουσάβελος Νίκος υποδέχθηκε τους ηλικιωμένους και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζουν στην ψυχοσύνθεση των παιδιών και τη διαπαιδαγώγησή τους!

Σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα και μέσα από θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, χορό, παιχνίδια και θύμισες του παρελθόντος, μικροί και μεγάλοι έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα, αποδεικνύοντας πως οι άνθρωποι δεν παύουν να παίζουν επειδή γερνάνε!

Μηνύματα αγάπης,  φροντίδας σεβασμού, ελπίδας και συναισθήματα  χαράς, περηφάνιας, ευφορίας, νοσταλγίας και ευτυχίας γέμισαν τον χώρο!

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες, τα παιδιά που έχουν πίσω τους παρελθόν, έγιναν για λίγο μαθητές στα θρανία των εγγονιών τους και μια αναμνηστική φωτογραφία επισφράγισε την ημέρα. Η υπόσχεση πως στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε ανανέωσε το επόμενο ραντεβού!

Η Ημέρα αυτή έδωσε ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα παιδιά! Οι ηλικιωμένοι αξίζουν τον σεβασμό και την αγάπη μας καθημερινά, καθώς αποτελούν τις γέφυρες που μας ενώνουν με το χθες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot