FOLLOW US: facebook twitter

Π.Σ. Τιτάν Πύργου: Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Τσαρουχάς και Κομιώτη

Ημερομηνία: 03-10-2024 | Συντάκτης:
Ο Βασίλης Τσαρουχάς και η Κωνσταντίνα Κομιώτη θα πάρουν μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης στα Σκόπια.

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης U15-U17-U20 που διεξάγεται από σήμερα έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στα Σκόπια συμμετέχουν από σήμερα δύο αθλητές του Π.Σ. Τιτάν Πύργου με την Εθνική Ομάδα πάλης. Ο λόγος για τον Βασίλη Τσαρουχά στα 55 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης και την Κωνσταντίνα Κομιώτη στα 53 κιλά της πάλης γυναικών, αμφότεροι στην ηλικιακή κατηγορία Under 17. Οι δύο ταλαντούχοι αθλητές του Αλέξη Κολιτσόπουλου έχουν δυνατότητες και για μετάλλιο.

Συνολικά 61 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν και στα τρία στιλ και στόχος είναι να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και φυσικά να φέρουν πολλές διακρίσεις για την Ελλάδα. Ομοσπονδιακοί Προπονητές είναι οι Ιακωβίδης Θέμης, Παπαγεωργίου Νικόλαος και συνοδοί σωματειακοί προπονητές οι Λέων Γεώργιος, Καμπανάρη Σοφία, Καραβανος Εμμανουήλ. Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο Νικολαΐδης Βασίλης.

Προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο U23 ο Αρίωνας

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Under 23.

Ένας άλλος αθλητής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής U17, Αρίωνας Κολιτσόπουλος, συνεχίζει να προετοιμάζεται στην Αθήνα, ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψει στη Ρουμανία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Under 23, που θα διεξαχθεί 20-28 Οκτωβρίου στα Τίρανα. Ο Αρίωνας θα συμμετάσχει στην κατηγορία των 72 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης, με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot