FOLLOW US: facebook twitter

Π. Νοέας: «Να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην πρεμιέρα»

Ημερομηνία: 06-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος ρίχνεται το Σάββατο στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Elite League στο Σχηματάρι με αντίπαλο τον Ερμή (ώρα 4.30μ.μ.) και ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Νοέας, σε δήλωσή του στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, έδωσε το στίγμα του για την αναμέτρηση, αλλά και γενικότερα για τη νέα σεζόν.

«Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις διοικήσεις, και τους εργαζομένους στις ομάδες, με την ευχή να πετύχουν τους στόχους τους. Μια νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο. Αναμένουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες και δυνατά παιχνίδια. Εμείς ως Κόροιβος συνεχίζουμε την προετοιμασία μας καθημερινά ξεκινώντας το Σάββατο από το Σχηματάρι με αντίπαλο τον Ερμή. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος», ανέφερε ο 36χρονος άσος.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Οικονόμου, ανέφερε: «Η νέα χρονιά αρχίζει και δίνουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να αναζητήσουμε μία καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot