FOLLOW US: facebook twitter

Π. Νοέας: «Ήμασταν πανέτοιμοι μετά την διακοπή»

Ημερομηνία: 16-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο αρχηγός του Κοροίβου μίλησε για την άνετη νίκη επί του Σχηματαρίου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία τον Ερμή Σχηματαρίου το απόγευμα του Σαββάτου στην Ήλιδα (87-69), έχει πλέον ρεκόρ 10-6 στο πρωτάθλημα της Elite League και είναι τρίτος στην βαθμολογία σε ισοβαθμία με τον Μίλωνα. Άλλη μια σπουδαία εντός έδρας εμφάνιση για την ηλειακή ομάδα, που με όπλο την δυνατή άμυνα και την ευστοχία της από τα 6,75μ., κερδίζει εύκολα τα περισσότερα ματς στην Ήλιδα.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο αρχηγός του Κοροίβου, Πέτρος Νοέας, που ήταν εκ των διακριθέντων με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα, μίλησε στο Action 24 και την Βάλια Πηλιανίδη για τον αγώνα και αν περίμενε να έρθει τόσο εύκολα αυτή η νίκη. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ ανέφερε τα εξής: «Καταρχάς, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και αγάπη. Εμείς στην διακοπή των εορτών πήραμε τον χρόνο μας, ξεκουραστήκαμε, γυρίσαμε, δουλέψαμε σε κάποια πράγματα στα οποία υστερούσαμε στον α΄ γύρο και νομίζω ότι ήμασταν πανέτοιμοι σήμερα. Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πήραμε τη νίκη».

Στην διαπίστωση πως η νίκη ήρθε από ομαδική δουλειά με αρκετούς παίκτες να είναι στους διακριθέντες, ο Πέτρος Νοέας απάντησε: «Εμείς στην ομάδα μας δεν έχουμε κάποιον σούπερ σταρ, όπως λέμε. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει και διαφορετικός παίκτης που προσπαθεί και δίνει ό,τι έχει για την ομάδα. Σήμερα, ήμασταν αρκετοί παίκτες καλοί, δεν κοιτάμε τα στατιστικά αλλά μόνο να κερδίζει η ομάδα».

Δ. Λιόγας

«Κρατήσαμε χαμηλά τους ξένους και τον Γερομιχαλό»

Ο προπονητής του Κοροίβου, Δημήτρης Λιόγας, ανέφερε από την πλευρά του για το παιχνίδι και το γεγονός πως η ομάδα του κράτησε χαμηλά τους δύο καλούς ξένους του Ερμή, Μπράιαντ και Ουγκοτσούκου: «Είχαμε μια αγωνία για το πώς θα παρουσιαστούμε μετά τις διακοπές, αλλά είχαμε δουλέψει αρκετά αυτό το διάστημα. Το μυστικό της νίκης ήταν αυτό, ότι κρατήσαμε αυτούς τους δύο πιο επικίνδυνους παίκτες του Ερμή χαμηλά, αλλά και τον Γερομιχαλό κατά την γνώμη μου, και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη διαφορά».

Την προσεχή Κυριακή (και όχι το Σάββατο) ο Κόροιβος παίζει στην δύσκολη έδρα του Αμύντα στον Υμηττό, που παλεύει για την παραμονή (έχει 6 νίκες-10 ήττες), για την 17η αγωνιστική της Elite League.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος