FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Σ. Πύργος: Ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων μελών

Ημερομηνία: 22-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Π.Α.Σ. Πύργος 2023 μέσω ανακοίνωσής του ενημερώνει τους φίλους και οπαδούς της ομάδας ότι από σήμερα Δευτέρα, ξεκινάει η διαδικασία εγγραφής νέων μελών στον σύλλογο, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα συμμετοχής στα κοινά του συλλόγου. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής έχει οριστεί στα 30 ευρώ και κάθε μέλος θα προμηθεύεται την κάρτα μέλους.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη νέα προσπάθεια και με ποσό επιπλέον της αρχικώς καθορισμένης συνδρομής, το οποίο φυσικά θα ανακοινώνεται δημόσια με την ανάρτηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις επίσημες σελίδες του ΠΑΣ Πύργος, της σχετικής κατάστασης εγγεγραμμένων μελών του σωματείου συνοδευόμενης από την αναγραφή του ποσού που θα έχει προσφέρει κάθε φίλος της ομάδας μαζί με τον μοναδικό αύξοντα αριθμό που θα αναγράφεται πάνω στην κάρτα του εκάστοτε μέλους.

Σημείο εγγραφών είναι «Το Νηπιαγωγείο Ρακομελάδικο» (Πάτροκλου 3, πλησίον του θεάτρου Απόλλων) και εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 18:00-20:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6982868072, 6982481447

Όσοι φίλοι και οπαδοί της ομάδας βρίσκονται εκτός Πύργου και ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο σωματείο συμμετέχοντας στη νέα προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν στα παραπάνω τηλέφωνα ή μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας, ώστε να πραγματοποιείται η εγγραφή και να τους αποστέλλεται τραπεζικός λογαριασμός για την επιβεβαίωσή της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος