FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Σ. Πύργος: Πήρε Τσέλο, Παρασκευόπουλο και Φερλέ

Ημερομηνία: 23-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Π.Α.Σ. Πύργος συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ του και ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών, φτάνοντας τις 7 μεταγραφές. Ο λόγος για τον 21χρονο μεσοαμυντικό, Παναγιώτη Τσέλο, τον 34χρονο αμυντικό, Κώστα Παρασκευόπουλο και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Σάκη Φερλέ.

O Τσέλος

Ο δυναμικός μεσοαμυντικός Παναγιώτης Τσέλος, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου καταγράφοντας συνολικά 68 συμμετοχές σε Α1 και Α2 Ηλείας. Κατά το παρελθόν ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Άφοβου Βροχίτσας και του Ολυμπιακού Μυρτιάς.

O Παρασκευόπουλος

Ο πολύπειρος Παρασκευόπουλος, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με το ήθος και την εμπειρία του την ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αποδυτηρίων, αγωνίστηκε κατά την περσινή σεζόν στον Ερμή Πλατάνου, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β΄ Ηλείας. Κατά το παρελθόν ο δυναμικός στόπερ είχε πολυετή παρουσία στα γήπεδα όλων των κατηγοριών του τοπικού ποδοσφαίρου, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άγιο Δημήτριο Πουρναρίου, Απόλλωνα Σμίλα, Άρη Στρεφίου, Άρη Λανθίου, Θρίαμβο Πύργου, Πήγασο Πρασίνου, Διγενή Χαριάς και Ατρόμητο Βαρβάσαινας, με τη φανέλα του οποίου μάλιστα στέφθηκε και Κυπελλούχος Ηλείας το 2007.

Ο Φερλές

Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, Σάκης Φερλές, αποτελεί ένα ακόμη παιδί της οργανωμένης κερκίδας του Πανηλειακού που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της ομάδας και να ενισχύσει με την ικανότητα, την ψυχή και την τρέλα του τη νέα προσπάθεια. Τελευταία ομάδα του νεαρού μεσοεπιθετικού ήταν ο Αίολος Πύργου, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ Ηλείας τη σεζόν 2019-20.

Ο Π.Α.Σ. Πύργος σε ανακοίνωσή του καλωσορίζει τους τρεις ποδοσφαιριστές στην οικογένειά του, τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη νέα προσπάθεια και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας! Παράλληλα, ευχαριστεί την διοίκηση του Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου για την συναίνεση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσέλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot