FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Σ. Πύργος: Δύο νέες μεταγραφές

Ημερομηνία: 28-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 22χρονος μεσοαμυντικός, Αλέξης Μαντάς και ο 17χρονο μεσοαμυντικός, Χαράλαμπος Καρβουνιάρης, είναι οι νέες μεταγραφές του Π.Α.Σ. Πύργος 2023, που έφτασε τις έντεκα. 

H ανακοίνωση για Μαντά: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 9/1/2001) μεσοαμυντικό, Αλέξη Μαντά, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Καισαριανής, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ16 του Εθνικού Αστέρα αποτελώντας μέλος της ιστορικής ομάδας της Καισαριανής στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αθηνών. Μετέπειτα ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα εξαιτίας ενός τραυματισμού και πλέον έχει επιστρέψει τον τελευταίο χρόνο για μόνιμη εγκατάσταση στον Πύργο, συμφωνώντας να ενταχθεί και να ενισχύσει κι αυτός την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Ηλείας.
Καλωσορίζουμε τον Αλέξη στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη νέα προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας».

H ανακοίνωση για Καρβουνιάρη: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 17χρονο (γεν. 15/9/2005) μεσοαμυντικό, Χαράλαμπο Καρβουνιάρη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού, ενώ σε ηλικία μόλις 14 ετών προωθήθηκε στη Β Ομάδα αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βαγγόπουλου στο πρωτάθλημα της Β’ Ηλείας. Πλέον ο υψηλόσωμος χαφ συμφώνησε και εντάσσεται στον ΠΑΣ Πύργος ενισχύοντας κι αυτός την προσπάθεια της νεοσύστατης ομάδας της πόλης μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Ηλείας.
Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη νέα προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας! Παράλληλα ευχαριστούμε τον κ. Βαγγόπουλο και την ομάδα του Ατρόμητου Λαστεΐκων για την συναίνεση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος