FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Σ. Πύργος: Δεύτερη μεταγραφή ο Λουμιώτης

Ημερομηνία: 18-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 29χρονος επιθετικός Φώτης Λουμιώτης είναι η δεύτερη μεταγραφή του Π.Α.Σ. Πύργος 2023, που με γοργούς ρυθμούς επανδρώνει το ρόστερ του ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024. Ο Λουμιώτης διέμενε στην Αθήνα και αγωνιζόταν σε ομάδες της Αττικής, ενώ έχει επιστρέψει στον Πύργο μόνιμα τον τελευταίο χρόνο.

Η ανακοίνωση του Π.Α.Σ. Πύργος: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 29χρονο (γεν. 10/11/1993) επιθετικό, Φώτη Λουμιώτη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έζησε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αποτελεί παιδί της κερκίδας του Πανηλειακού και τον τελευταίο χρόνο έχει επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στον Πύργο. Τελευταία ομάδα του υψηλόσωμου επιθετικού πριν την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη ήταν η Κοψαχείλα Παλαιού Φαλήρου, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Αθηνών. Καλωσορίζουμε τον Φώτη στην οικογένειά μας, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξε εξαρχής στη νέα προσπάθεια και του ευχόμαστε υγεία, καλή επιτυχία και πολλά γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot