FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Σ. Πύργος 2023: Προπονητής ο Τσαγκάρης

Ημερομηνία: 13-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Π.Α.Σ. Πύργος 2023 ιδρύθηκε κι επίσημα καθώς εγκρίθηκε η ίδρυση και το καταστατικό του σωματείου από το Ειρηνοδικείο Πύργου και η Διοίκηση ανακοίνωσε και τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τον 36χρονο Παναγιώτη Τσαγκάρη, που είναι διπλωματούχος προπονητής, κάτοχος UEFA C, ο οποίος όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου «έχει τιμήσει επί σειρά ετών τη φανέλα του Πανηλειακού μας, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Διαγόρα Ρόδου, Παναιγιάλειο και ΠΑΟ Βάρδας.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα και ως προπονητής, έχοντας συνεργαστεί με τις Ακαδημίες του Πανηλειακού και του Αίολου. Την περασμένη σεζόν ο Παναγιώτης Τσαγκάρης ήταν παίκτης του Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου στην Α1 Κατηγορία Ηλείας, με τον οποίο σκόραρε 12 φορές.

Ο Π.Α.Σ. Πύργος καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην οικογένειά του, τον ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξε εξαρχής στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε τις τελευταίες εβδομάδες και του εύχεται κάθε επιτυχία στον ρόλο του προπονητή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος