FOLLOW US: facebook twitter

ΟΤΑ AWARDS: Βράβευση του Δήμου Πηνειού για τον Οδοφωτισμό

Ημερομηνία: 22-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Το σημαντικό  έργο ενεργειακή αναβάθμιση και αυτοματοποίηση συστημάτων οδοφωτισµού του Δήμου Πηνειού, αποτέλεσμα προσωπικού αγώνα του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου, βραβεύθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ο Δήμος Πηνειού, και η υποψηφιότητά του στα Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ AWARDS 2019-2023 στην κατηγορία «Ενέργεια- Οδοφωτισμός» απέσπασε το τρίτο Βραβείο μεταξύ  των Δήμων της χώρας.

Σπουδαίο έργο υποδομής, εξοικονόμησης ενέργειας και  πολλαπλής ωφέλειας με  σημαντικό αποτύπωμα για την βιωσιμότητα, με προστιθέμενη αξία για τους πολίτες, έργο που αναβαθμίζει  την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου Πηνειού και που δικαίωσε πανηγυρικά τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο.

Με την ενεργειακή αναβάθμιση οδοφωτισµού έργο (από την Sirecenergy SA) προϋπολογισμού 4.228.400 ευρώκαι πρωτοπόρο για την Ηλεία, όλες οι Δημοτικές Ενότητες και Κοινότητεςτου Δήμου,  διαθέτουν από το 2022 άπλετο φως στους κοινόχρηστους χώρους και το πλέον σημαντικό εξασφαλίζουν σε αυτούς τους ιδιαίτερα κρίσιμους καιρούς, εξοικονόμηση της τάξης του 79%

Το βραβείο εκ μέρους του Δήμου παρέλαβε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος ο οποίος δήλωσε: « Είμαι υπερήφανος για το έργο αυτό και για την βράβευση που απέσπασε. Στην εποχή της ενεργειακής φτώχειας, όπου το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας αυξάνεται δραματικά, ο Δήμος Πηνειού με τον «έξυπνο» ηλεκτροφωτισμό εξασφάλισε μείωση του κόστους, εξοικονόμηση ενέργειας, άριστη λειτουργία του συνόλου του δικτύου και βελτίωση των υπηρεσιών  στους πολίτες μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot