FOLLOW US: facebook twitter

«Οριστικά» εκτός της εκλογικής μάχης για το δήμο Ζαχάρως ο Πανταζής Χρονόπουλος

Ημερομηνία: 21-05-2019 | Συντάκτης:

Απορρίφθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Πύργου η αίτηση αναίρεσης που κατέθεσε ο συνδυασμός του

Οριστικά «εκτός» της εκλογικής μάχης των δημοτικών εκλογών της 26ης Μάιου, μένει ο συνδυασμός του Πανταζή Χρονόπουλου «Δυναμική Πρωτοβουλία», καθώς χθες εκδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Πύργου και απορρίφθηκε, η αίτηση αναίρεσης της απόφασης μη  ανακήρυξης του συνδυασμού της παράταξης του για τον δήμο Ζαχάρως- Φιγαλείας.

Ο Πανταζής Χρονόπουλος χθες το πρωί μαζί με στελέχη του συνδυασμού του και τους δικηγόρους του, παρευρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης στο πρωτοδικείο του Πύργου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το Πρωτοδικείο Πύργου απέρριψε την αίτηση Χρονόπουλου για “τυπικούς λόγους” και ως εκ τούτου ισχύει η αρχική απόφαση του Πρωτοδικείου σύμφωνα με την οποία  έχουν ανακηρυχθεί δύο συνδυασμοί για τις εκλογές στο δήμο Ζαχάρως- Φιγαλείας. , Η  ΝΕ.Δ.Α του Κώστα Αλεξανδρόπουλου και η Λαϊκή Συσπείρωση του Χρήστου Γιαννόπουλου και κατά συνέπεια ο αγώνας θα κριθεί από την πρώτη Κυριακή και πιθανόν θα είναι ο μοναδικός δήμος όπου ξεκάθαρα δεν θα υπάρχει δεύτερος γύρος.

Φανερά απογοητευμένος ο Πανταζής Χρονόπουλος μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Πρωτοδικείου δήλωσε λακωνικά ότι δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα καθώς “Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Ο αγώνας συνεχίζεται».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος