FOLLOW US: facebook twitter

«Ώρα» Πανελλαδικών για 1.105 Ηλείους

Ημερομηνία: 30-05-2024 | Συντάκτης:

Αυλαία σήμερα για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ και αύριο των ΓΕΛ

Πρεμιέρα πανελλαδικών σήμερα για 336 υποψηφίους των ΕΠΑΛ της Ηλείας που θα εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά ενώ τη σκυτάλη παίρνουν αύριο Παρασκευή 769 υποψήφιοι των ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου για τους υποψήφιους των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ καθώς μεσολαβούν οι ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου.

Φέτος οι θέσεις των εισακτέων στα Πανεπιστήμια είναι 68.851, ελάχιστα αυξημένες  συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, καθώς το 2023 ήταν 68.574.

«Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρα σας»

Στο μήνυμά του, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Ανδρέας Ζέρβας σημειώνει: «Αγαπητοί μαθητές  και μαθήτριες, εν όψει της έναρξης των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων θέλω να στείλω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία στο αγώνα σας. Κάθε προσπάθεια είναι πολύτιμη.  Είμαι βέβαιος ότι έχετε επενδύσει αμέτρητες ώρες στη μελέτη και την προετοιμασία σας και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτή τη σημαντική πρόκληση με αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και αισιοδοξία. Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμένετε στους στόχους σας! Η ζωή είναι μπροστά σας! Το μέλλον ανήκει σε εσάς, έχοντας πάντα αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Η δική σας εξέλιξη είναι η δική μας ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.

Καλή δύναμη σε εσάς, στους γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σε κάθε σας βήμα».

«Η Περιφέρεια σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα»

Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων η Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα, απευθυνόμενη στους διαγωνιζόμενους αναφέρει: «Θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχές για καλή επιτυχία. Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας και μια ευκαιρία να αναδείξετε την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει.

Είμαι βέβαιη ότι, με την επιμονή, την αυτοπεποίθηση και την ψυχραιμία σας, θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας και να κάνετε το επόμενο βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Να θυμάστε ότι η πραγματική αξία δεν βρίσκεται μόνο στα αποτελέσματα, αλλά και στη διαδικασία της μάθησης και της προσωπικής ανάπτυξης. Η προετοιμασία και οι γνώσεις που έχετε αποκτήσει θα σας συνοδεύσουν σε όλη σας τη ζωή. Σας εύχομαι καλή δύναμη, υγεία και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας. Η Περιφέρειά μας είναι υπερήφανη για εσάς και σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot