FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα… εγκατάστασης για το «Σίτρακ» στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 26-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία από την Περιφέρεια

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εγκατάσταση του μηχανισμού «Σίτρακ» στην παραλία «Πλάκες» στο λιμάνι του Κατακόλου, καθώς ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τη συντήρηση, επανατοποθέτηση και απεγκατάσταση στο τέλος της θερινής περιόδου της συσκευής αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ στη θάλασσα (Seatrac) για το 2020.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Πρακτικό Αποσφράγισης και Αξιολόγησης Προσφορών, στην αρμόδια επιτροπή επιδόθηκε ένας φάκελος προσφοράς, εμπρόθεσμα κατατεθειμένος και πρωτοκολλημένος,  από την εταιρεία ΤΟΒΕΑ Μ.Ε.Π.Ε ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, με προσφορά 3.472 ευρώ.

Αφου ελέγχθηκαν όλα τα δικαιολογητικά του φακέλου, η επιτροπή έκανε δεκτή την προσφορά και πρότεινες ως τελικό μειοδότη την εταιρεία με την επωνυμία «ΤΟΒΕΑ Μ.Ε.Π.Ε ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ 6 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» και στη συνέχεια αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών συντήρησης, επανατοποθέτησης και απεγκατάστασης στο τέλος της θερινής περιόδου της συσκευής αυτόνομης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη θάλασσα (Seatrac), στην παραλία Κατακόλου, στη συγκεκριμένη εταιρεία. Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό έτους 2020 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα την ΠΕ Ηλείας. Για το σκοπό αυτό έχει εκδοθεί απόφαση δέσμευσης πίστωσης ποσού 3.500 ευρώ, της Διεύθυνσης Οικονομικού και Δημοσιονομικού Ελέγχουτ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος