FOLLOW US: facebook twitter

Ονειρεμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ στο Θέατρο «Απόλλων» Πύργου

Ημερομηνία: 20-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

«Εύχομαι κάθε μέρα οι καρδιές των ανθρώπων να είναι ανοιχτές και γεμάτες αγάπη για τον συνάνθρωπο τους, κάθε μέρα να είναι γιορτή για όλα τα παιδιά του κόσμου, σαν την σημερινή!». Με την ευχή αυτή αλλά και το τραγούδι «Έλα και εσύ»- «We are the world» τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Πύργου, ευχήθηκαν σε όλους όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο «Απόλλων» στην πραγματική υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησαν.

Σε ένα ονειρεμένο, γεμάτο συγκίνηση Χριστουγεννιάτικο ταξίδι από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, τα παιδιά του ειδικού αυτού σχολείου ταξίδεψαν και μάγεψαν με τη δύναμη και το πάθος της ψυχής τους όλο τον κόσμο, γεμίζοντας τις καρδιές τους με την άδολη και αληθινή αγάπη τους.

Στην μοναδική και άκρως συγκινητική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που επιμελήθηκαν μαζί με τους εξαίρετους δασκάλους τους, παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο δρώμενα, ποιήματα, κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως της Χίου, της Ικαρίας και της Θράκης, τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς με ταυτόχρονη προβολή εικόνων και ιστοριών!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η Ευρώπη, η Ωκεανία, η Αμερική, η Αφρική, η Ασία, η Μάνα Γή και άλλες, μαζί με τον Αι Βασίλη, ευχήθηκαν στον κάθε ένα από εμάς Καλά Χριστούγεννα μεταφέροντας το μήνυμα ότι «όλοι είμαστε διαφορετικοί, όλοι είμαστε ίσοι».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στη σκηνή

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν, στους μαθητές και τους παιδαγωγούς τους για αυτήν την πραγματικά εξαιρετική παράσταση!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος