FOLLOW US: facebook twitter

Ομορφιά και υγεία: Συνταγές ομορφιάς με καστορέλαιο!

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αποτέλεσμα εικόνας για urutan memakai face oil

Για την ακμή στο πρόσωπο

Εάν έχετε ακμή και έντονα σπυράκια στο πρόσωπό σας, τότε το καστορέλαιο είναι το ιδανικό έλαιο για να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το καστορέλαιο έχει κάποιες ουσίες, που είναι αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές. Έτσι, με λίγο μασάζ και εντριβή στην περιοχή θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε πολύ εύκολα τα πρόβλημα της ακμής!

Αρχικά πλένετε καλά το πρόσωπο σας για να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος. Έπειτα, εφαρμόζετε μερικές σταγόνες καστορέλαιου κάνοντας μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο. Το αφήνετε να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί ξεπλένεστε καλά είτε μόνο με δροσερό νερό από τη βρύση είτε με ένα σαπούνι κατάλληλο για επιδερμίδα με ακμή και δροσερό νερό. Εναλλακτικά μπορείτε να εφαρμόζετε τοπικά το καστορέλαιο με την βοήθεια ενός βαμβακιού και να το αφήνετε έως ότου απορροφηθεί από το δέρμα σας, χωρίς να το ξεπλένετε.

Αποτέλεσμα εικόνας για καστορελαιο βλεφαριδεσ

Για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια

Εφαρμόζετε με τη βοήθεια μιας μπατονέτας λίγο καστορέλαιο στα φρύδια σας και με τη βοήθεια ενός (καλά πλυμένου) πινέλου από μια παλιά mascara που σας τελείωσε στις βλεφαρίδες σας και το αφήνετε να δράσει όλο το βράδυ, όσο κοιμάστε ανάσκελα προκειμένου να μην «τσαλακώνετε» τις τρίχες στα φρύδια και στα βλέφαρά σας. Αυτή η ολονύκτια μάσκα θα βοηθήσει στην γρηγορότερη ανάπτυξη της τρίχας και στη βαθιά ενδυνάμωσή της. Είναι μία από τις ξεχωριστές συνταγές ομορφιάς με καστορέλαιο που πολλές γυναίκες και κοπέλες ήδη γνωρίζουν και δεν αποχωρίζονται ποτέ, χάριν στα θεαματικά αποτελέσματα που με τον καιρό έχει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος