FOLLOW US: facebook twitter

Ομιλία Κατερίνας Νοταρά στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας

Ημερομηνία: 01-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στον Πύργο παρευρέθηκε και η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Νοταρά η οποία μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή της τόνισε τα εξής:

«Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες μου,

Η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες έζησε επώδυνες και τραγικές καταστάσεις που πλήγωσαν τον Ελληνικό λαό και την Χώρα με αποκορύφωμα την περίοδο 2009-2014.  Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρόλα τα εμπόδια και τις παγίδες που είχαν σχεδιάσει και στήσει αδιαφορώντας για την χώρα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το Γενάρη του 2015, στο όνομα της αριστερής παρένθεσης, δημιουργώντας έτσι ασφυκτικά πλαίσια, παρέλαβε την χώρα σε τραγική κατάσταση και κατάφερε να την βγάλει από τα μνημονιακά δεσμά με την κοινωνία όρθια έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο και αποφασιστικότητα.

Μειώσαμε και ρυθμίσαμε το δημόσιο χρέος δίνοντας αέρα 15ετίας για να μπορέσει να ανασάνει η οικονομία μας, μειώσαμε την ανεργία από το 28% στο 18%, επαναφέραμε την εργασιακή κανονικότητα, στελεχώσαμε και στελεχώνουμε τις δημόσιες υπηρεσίες, δημιουργήσαμε μαξιλάρι ρευστότητας 35 δισεκατομμυρίων , αποκαθιστούμε αδικίες σε όσους σήκωσαν τα βάρη της κρίσης, ανακτήσαμε την εθνική μας κυριαρχία, καθώς και την διεθνή αξιοπιστία, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην περιοχή έχοντας πλέον κύρος, φωνή, άποψη και κυρίως σεβασμό…

…Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου στις 7 Ιουλίου καλούμαστε με ευθύνη, ωριμότητα και σοβαρότητα να επιλέξουμε αν θέλουμε η Χώρα μας να γυρίσει στο χθες που μας χρεοκόπησε ή στο αύριο που μαζί χαράξαμε με εντιμότητα και αποφασιστικότητα από το Γενάρη του 2015 έως και σήμερα.

Έχουμε χρέος απέναντι στις νέες γενιές, απέναντι στην Πατρίδα μας, απέναντι στην Ιστορία μας. Γιατί η Ιστορία ως αδέκαστος κριτής θα μας κρίνει αυστηρά τόσο για αυτά που λέμε, αλλά κυρίως για αυτά που πράττουμε.

Για αυτό στις 7 Ιουλίου η καθεμία και ο καθένας ξεχωριστά θα κρατά στα χέρια τα κλειδιά της Πατρίδας μας και καλείται με ευθύνη και ωριμότητα να κρίνει, να συγκρίνει και να αποφασίσει για το μέλλον μας, το μέλλον της Χώρας μας, το μέλλον των νέων γενιών, το μέλλον το δικό μας.

Ας ενώσουμε όλες και όλοι, όλες μας τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες με την προοδευτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, την παράταξη των αξιών που μπορεί να ενώσει τον ελληνικό λαό, για να ανατρέψουμε έτσι το μέλλον το δυσοίωνο, μέλλον που άλλοι προσχεδίασαν και προδιέγραψαν για εμάς, χωρίς εμάς.

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε τη παράταξη των αξιών, της προόδου, της διαφάνειας, της ανάπτυξης και της ενότητας για να ξημερώσει την 8η Ιουλίου μια ηλιόλουστη μέρα για το ελληνικό λα, για την Πατρίδα μας, για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος