FOLLOW US: facebook twitter

Ομαδικό επετειακό έργο για την 28η Οκτωβρίου 1940 από το παιδικό τμήμα των εργαστηρίων ζωγραφικής της Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 23-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Με ένα μεγάλο ομαδικό έργο αφιερωμένο στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ξεκίνησε η φετινή χρονιά για το παιδικό τμήμα των εργαστηρίων ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας.  Οι μικροί ζωγράφοι μαζί με τον δάσκαλό τους Κρίστο Χάσα που αφιέρωσαν αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσουν την καλλιτεχνική τους δημιουργία , παρουσίασαν στη συνέχεια το έργο τους στον δήμαρχο Ήλιδας  που τους επισκέφθηκε στο χώρο των εργαστηρίων.  Τα παιδιά  πήραν τα συγχαρητήρια του κ. Χ. Χριστοδουλόπουλου, αφού όπως και ο ίδιος είπε,  πέρα από το εξαιρετικό αποτέλεσμα , ένα ομαδικό έργο πάντα προάγει το ομαδικό πνεύμα και την μεταξύ τους καλή και αρμονική συνεργασία και αυτό είναι ίσως ακόμα πιο σημαντικό γιατί καθορίζει όλη την πορεία της ζωής τους.

Η Ομάδα ζωγραφικής φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της με πολλές δημιουργίες και επιτυχίες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν – παιδιά αλλά και ενήλικες- στα τμήματα ζωγραφικής μπορούν να προστεθούν στην παρέα της ζωγραφικής στις συναντήσεις και στα μαθήματα που γίνονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τοις 6 έως τις 7.30 το απόγευμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος