FOLLOW US: facebook twitter

Ομαδικά αθλήματα: Σενάριο για επιστροφή στις προπονήσεις στις 15 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 01-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Υπομονή για δύο ακόμα εβδομάδες θα πρέπει να κάνουν σύλλογοι, αθλητές, προπονητές και όλες οι εμπλεκόμενες ειδικότητες εργαζομένων και επαγγελματιών σχετικά με το θέμα της καραντίνας, λόγω covid-19, σύμφωνα με πληροφορίες του sports3.gr.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Κώστα Ασημακόπουλου, ο οποίος είναι 30 χρόνια επαγγελματίας δημοσιογράφος και ασχολείται επισταμένως με ρεπορτάζ βόλεϊ, το τελευταίο πλάνο που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση είναι άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 15 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα υπολογίζεται πως τα ομαδικά αθλήματα θέλουν τουλάχιστον 20 ημέρες για προπονήσεις και προετοιμασία ώστε να αρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης αναμένεται να γίνουν εντός των ημερών, έτσι ώστε να δώσει χρόνο προετοιμασίας σε συλλόγους, ομάδες και γυμναστήρια για να επαναλειτουργήσουν, καταλήγει το ρεπορτάζ.

Την εβδομάδα που διανύουμε, λοιπόν, είναι πιθανό να γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις και από κει και πέρα θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων στα ομαδικά αθλήματα. Μια επανεκκίνηση που αναμένεται βέβαια από το νέο έτος και ίσως κατά το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου όπως φημολογείται έντονα, με την προϋπόθεση βέβαια μέχρι τότε να έχουν μειωθεί σημαντικά τα κρούσματα κορονοϊού. Αν δεν γίνει πράξη αυτό, τότε το πιθανότερο είναι να συνεχίσει η κατάσταση ως έχει, δηλαδή να συνεχίζει να διεξάγεται μόνο η πρώτη εθνική κατηγορία στα δημοφιλή αθλήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος