FOLLOW US: facebook twitter

Ομάδες πυρασφάλειας στο Φραγκαπήδημα από τον Εξωραϊστικό Ξυλοκέρας

Ημερομηνία: 29-05-2024 | Συντάκτης:

Κάλεσμα συμμετοχής σε κατοίκους

Μια σημαντική πρωτοβουλία, άξια συγχαρητηρίων, για την  προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή του Φραγκαπηδήματος και την αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς, ανέλαβε ο δραστήριος Εξωραϊστικός Σύλλογος Ξυλοκέρας «Η πρόοδος» και αφορά την δημιουργία ομάδων πυροπροστασίας. Για το σκοπό αυτό, ο Σύλλογος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους συγχωριανούς του, τους κατοίκους των γύρω τοπικών διαμερισμάτων αλλά και των άλλων Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ήδη την προσπάθεια τους, στηρίζει το Δασαρχείο Πύργου και ο Δασάρχης Παναγιώτης Λάττας, ο οποίος έχει προσκληθεί και θα μιλήσει για την δράση αυτή, προκειμένου να καθοδηγήσει τους εθελοντές στο σημαντικό έργο που πρόκειται να αναλάβουν.

«Ζητάμε τη στήριξη όλων για να προστατέψουμε την καταπράσινη περιοχή του Φραγκαπηδήματος, ώστε να μην ξαναζήσουμε πυρκαγιές του παρελθόντος που έφτασαν μια ανάσα από τα χωριά μας. Επίσης, ζητάμε τη βοήθεια του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου και του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου και όλων όσων μπορούν να μας στηρίξουν. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη» σημειώνουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμα τους.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot