FOLLOW US: facebook twitter

Ομάδες A2 Εθνικής: Ζητούν εγγυήσεις για την επανέναρξη

Ημερομηνία: 25-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Πολιτεία άναψε το «πράσινο φως» στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αυτή έδωσε την άδεια στις ομάδες της Α2 να επιστρέψουν στο γήπεδο για προπονήσεις, με τον Π.Σ.Α.Κ., από τη μεριά του, να δεσμεύεται ότι θα καλύψει το κόστος των rapid tests για τους πρώτους δύο μήνες. Αυτά όμως δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι οι ομάδες της Α2 θα πατήσουν άμεσα τα παρκέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 9 από τις 16 ομάδες της Α2 δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στο γήπεδο, δίχως να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για τη συνέχιση της σεζόν. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, έστειλαν την Τρίτη επιστολή στην Ε.Ο.Κ., μέσω της οποίας ζητούν από την Ομοσπονδία αφενός να εγγυηθεί ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα (δεν θα μείνουν δηλαδή μόνο στις προπονήσεις) και αφετέρου ότι θα έχουν την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των μετακινήσεων, των διαιτητών και της γραμματείας, καθώς και των rapid tests, πέραν των πρώτων δύο μηνών που έχει δεσμευτεί να καλύψει ο Π.Σ.Α.Κ..

Η συγκεκριμένη επιστολή αποτελεί υπενθύμιση όσων ζητούσαν οι ομάδες της Α2 στην επιστολή που είχαν στείλει στην Ε.Ο.Κ. στις 12 Ιανουαρίου, όταν ακόμα δεν είχε δοθεί η άδεια για προπονήσεις. Μια επιστολή που τότε την είχαν υπογράψει οι 14 από τις 16 ομάδες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος