FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Ξενοφών 1-1: Μοιρασιά στο 89’

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Ένα ντέρμπι το αποτέλεσμα του οποίου διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά καθώς ισοφάρισαν στο 89΄ οι γηπεδούχοι. Πλέον, ο Ξενοφών μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ενιπέα, αφού η ομάδα του Λαντζοΐου ηττήθηκε στη Ν.Μανολάδα από τη Δόξα. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως υποχώρησε στην 4η θέση καθώς ο συνονόματός του των Σαβαλίων κέρδισε τη Θύελλα.

Το παιχνίδι

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο νεοαποκτηθείς Άγγελος Μούτσος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Α.Ο. Ξενοφών. Ταλαιπώρησε την άμυνα του Ολυμπιακού και κέρδισε πέναλτι από τον Αλεξανδρόπουλο, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κι έκανε το 0-1. Στο 32΄ το απευθείας φάουλ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, εξουδετέρωσε στη γωνία ο Τσάμπρας και τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά όταν ο Έλιοτ σέντραρε, ο Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φάσεις ήταν ακόμα πιο λίγες. Ο Ολυμπιακός πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 89΄ ισοφάρισε με κεφαλιά του Παπαγεωργίου, ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κύτταρης, Αλεξανδρόπουλος, Οικονομίδης, Τζέιμς (46′ Στροφύλλας), Έλιοτ (70′ Μπιμπής), Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Κατσιώλης.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος, Μιλοσέσκι, Μούτσος (87′ Λιαμπότης), Παναγόπουλος (75′ Ηλιόπουλος), Μπουτσικάκης (67′ Τ.  Κουτσογιαννάκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος