FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Φεύγει ο Γκόμεζ, έρχεται άλλος ξένος!

Ημερομηνία: 17-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πήρε τον Τάκη Πλατή από τον Πέλοπα για τα γκολπόστ

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος Γκόμεζ Τσαλάρκα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Ζαχάρως σε επίσημο παιχνίδι. Ο Κολομβιανός αδυνατεί να βγάλει τα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα (έχει μόνο τουριστική βίζα, που λήγει την Παρασκευή) κι έτσι δεν μπορεί να εκδοθεί το δελτίο του. Ως εκ τούτου, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και από την Ελλάδα γενικότερα. Μάλιστα, χθες δεν προπονήθηκε για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην ομάδα της Ζαχάρως.

Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες μέρες ψάχνουν για επιτελικό μέσο στη θέση του Γκόμεζ  και ήδη υπάρχουν επαφές με συγκεκριμένο ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται ακόμα και σήμερα στη Ζαχάρω. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί και επιθετικός, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί με περισσότερες λύσεις και πιο δυνατή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως απέκτησε τον 26χρονο γκολκίπερ, Τάκη Πλατή που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Πέλοπα Πύργου. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, πέρα από τον Γιάννη Καπετανάκη δεν είχε άλλον τερματοφύλακα κι έτσι προχώρησε στην απόκτηση του Πλατή.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή στο Κρανίδι με την Ερμιονίδα και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Απών θα είναι ο τραυματίας Δημήτρης Σκούρτας, που αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος