FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Δυνατό τεστ στη Βάρδα

Ημερομηνία: 03-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95931″ img_size=”full”][vc_column_text]O Ολυμπιακός Ζαχάρως συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της Γ΄ Εθνικής, δίνοντας φιλικό αύριο, Τετάρτη, στις 6μ.μ., στη Βάρδα, κόντρα στο δυνατό ΠΑΟΒ. Ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη κόντρα στην έμπειρη ομάδα της Βάρδας, που και φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια δυνατή ομάδα Γ΄ Εθνικής και ο τεχνικός Άρης Ρουμελιώτης θα μπορέσει να δει σε ποιο βαθμό μπορούν να ανταποκριθούν οι νεαροί- ως επί το πλείστον- παίκτες του απέναντι σε έμπειρους για την κατηγορία ποδοσφαιριστές.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ του και απομένουν δύο κινήσεις ακόμα, με την απόκτηση επιθετικού να είναι ψηλότερα στη λίστα. Πέρα από σέντερ-φορ γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί κι ένας παίκτης που μπορεί να  παίξει στόπερ και αμυντικό χαφ.

Τέλος, μετά τον ΠΑΟ Βάρδας, ο Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή θα υποδεχτεί τον ενισχυμένο Α.Ο. Κυπαρισσίας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot