FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζ.-Θύελλα 2-1: Παρέμεινε κοντά στην τετράδα

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83093″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως νίκησε 2-1 τη Θύελλα και ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, ένα βαθμό πίσω από την τετράδα των πλέι-οφ.

Στο α΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σκόραρε δύο φορές. Στο 21΄, μετά από κόρνερ του Οικονομίδη, ο Κύτταρης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0. Και στο 25΄ ο Φώτης Παναγόπουλος ανατράπηκε από τον Γρηγορόπουλο μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χρήστος Παπαγεωργίου και  σημείωσε το 2 – 0.

Στην επανάληψη η Θύελλα βελτιώθηκε και αφού απείλησε με τον Αγγελόπουλο στο 70΄,   μείωσε σε 2-1 στο 73΄ με πλασέ του Καραχάλιου.  Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ολυμπιακός είχε δυο καλές ευκαιρίες με τους Καββαθά και Έλιοτ και το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Ολυμπιακός: Τσάμπρας, Κύτταρης, Χριστόπουλος, Οικονομίδης, Σπηλιωτόπουλος, Τζ. Ομπίνα (55΄Καββαθάς ), Στροφύλλας(87΄ Ντάβαρης), Μπιμπής, Παναγόπουλος Φ., Παπαγεωργίου, Έλιοτ.

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Γρηγορόπουλος, Τσιμάνης, Παναγιωτόπουλος, Σούφης, Κορδός, Κωστόπουλος, Αγγελόπουλος, Παργινός, Τσιγκούνης (70΄ Τριγάζης), Καραχάλιος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot