FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-ΑΠΟ Κουρτεσίου 0-0: «Τσίμπησε» βαθμό ο ΑΠΟ Κουρτεσίου

Ημερομηνία: 11-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου απέσπασε πολύτιμο βαθμό το Σάββατο στα Σαβάλια από τον Ολυμπιακό (0-0), που πλέον ισοβαθμεί στην 3η θέση με τη Δόξα Ν.Μανολάδας (στους 47 βαθμούς) και νιώθει καυτή την ανάσα του Αλφειού (46) και του Ολυμπιακού Ζαχάρως (45). Ο μαχητικός ΑΠΟΚ, που αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες (Ντ. Καπώνης, Κουλούρης, Καλουτάς κ.α.),  έφτασε τους 34 βαθμούς , ελπίζει μαθηματικά ακόμη και στην απευθείας παραμονή (είναι στο -3), αλλά έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε, έχοντας να αντιμετωπίσει Ξενοφώντα, Ενιπέα, Δόξα και Ζαχάρω τις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων του Θοδωρή Ανδριόπουλου είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως στο α΄ μέρος με τον Μπούτσι και τον Σάββα Αντωνόπουλο. Στην επανάληψη συνέχισε να πιέζει, αλλά ο ΑΠΟΚ ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη στο φινάλε του αγώνα, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Κωστόπουλος ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που έφερε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας του Κουρτεσίου.

Ολυμπιακός Σαβαλίων : Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης (85΄ Θ. Τσακοπιάκος), Χοτζάι, Λ. Μαρκόπουλος, Γιαννακόπουλος (60΄ Γεωργίου), Κ. Τσακοπιάκος, Αντωνόπουλος, Αβραμόπουλος, Μπούτσι.

ΑΠΟ Κουρτεσίου: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος, Λυκουργιώτης, Διαμαντόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Κωστόπουλος, Αλ. Καπώνης (77΄ Αθανασόπουλος), Κόσκορης, Μητρόπουλος, Γεωργακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος