FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Αίας Γαστούνης 1-3: Ο Δούλος έκανε τη διαφορά!

Ημερομηνία: 13-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης πέρασε νικηφόρα από τα Σαβάλια με σκορ 1-3 και αύξησε στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Δόξα Ν.Μανολάδας. Ο Ολυμπιακός είναι στην 7η θέση και στο -4 από τις θέσεις των πλέι-οφ.

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Ηλία Μπατζακόπουλου και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν στο 80΄ με κεφαλιά του Σταυρούλια.  Τρία λεπτά μετά, όμως, ο Παπαχριστόπουλος, επίσης με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του Δούλου σημείωσε το 1-2 και στο 90΄ ο Νίκος Δούλος, που αποδείχτηκε η χρυσή αλλαγή του Αίαντα, διαμόρφωσε το τελικό 1-3, ύστερα από ασίστ του Γιώργου Σταθάτου.

Ολυμπιακός Σ.: Κουτσαβίτης, Κολτσίδας(89΄ Γεωργίου), Μαρκόπουλος Μ., Σαββανίδης, Χοτζάι, Μαρκόπουλος Χ., Νικολόπουλος (75΄ Ρούνης), Αβραμόπουλος (70΄ Παρασκευόπουλος), Τσακοπιάκος (52΄ Μπογονικολός), Σταυρούλιας, Θ. Αντωνόπουλος.

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Χατζηαράπης (84΄ Γεωργόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Γκίνης, Μονόλιθος (75΄ Δούλος), Μπουρούκης (68΄ Βράπι), Μπατζακόπουλος (87΄ Γιαννακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot