FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετικό στον κορωνοϊό ακόμη ένα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ημερομηνία: 04-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού υπήρξε στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Συνολικά σε καραντίνα είναι η συνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλα πέντε μέλη της ομάδας, ενώ όπως ενημέρωσε η Ε.Ο.Ε., όλα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης επιστρέφουν στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:
«Ένα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη. Συνολικά σε καραντίνα είναι η συνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.
Όλα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος