FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Ξενοφών 0-2: Έπιασε κορυφή…

Ημερομηνία: 05-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πέρασε από το Γούμερο με 0-2 και έπιασε κορυφή στην Α1 Κατηγορία, εκεί όπου συγκατοικεί με Σαβάλια και Ενιπέα. Στο 55΄ ο Μπακατσέλος έκανε το 0-1, στο 75΄ και 80΄ ο Φωτακόπουλος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στις καθυστερήσεις ο Μπακατσέλος σημάδεψε το δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Π. Κουτσογιαννάκη που πάσαρε στον Κωνσταντόπουλο και αυτός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Μετά τη λήξη του αγώνα, αποβλήθηκαν από πλευράς Ολυμπιάδας, ο Κωνσταντόπουλος λόγω επίθεσης σε αντίπαλο παίκτη και ο Μαραθιάς για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον διαιτητή Τσάκαλη.

 

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Μαραθιάς, Κολοβάδης (66’ Κωνσταντόπουλος), Μπίρμπας, Φωτακόπουλος Π., Φωτακόπουλος Γ., Αγγελόπουλος, Καλαντζής, Διαμαντάκος (68’ Γεωργίου Ν.), Αγριδιώτης (87’ Κακαλής), Γεωργίου Δ. (52’ Ροδόπουλος)

Ξενοφών: Koυτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος (73’ Πλατανίτης), Κολόκας, Αναμουρλίδης, Μιλοσέσκι (75’ Π. Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης (83’ Παναγόπουλος), Δημάκης, Μπουτσικάκης (78’ Λιαμπότης), Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος